Over ons


Wij nemen het organisatieproces van uw evenement in handen.

Over ons

Proces Events biedt u een volledige service aan voor al uw evenementen. Een team van gepassioneerde jonge ondernemers maar toch met reeds vele jaren ervaring, zorgen samen met hun enthousiaste en uiterst professionele medewerkers voor de persoonlijke toets waarnaar u op zoek was. Met Proces Events kijkt u uit naar een onvergetelijk evenement waaraan u nadien nog vaak met een glimlach zult terugdenken.

Proces Events richt zich zowel op bedrijfsevenementen als recepties, trouwpartijen, verjaardagsfeesten, opendeurdagen, etc. Wij zorgen voor uw evenement van A-Z zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de praktische uitvoering. Wij gaan ook steeds pro-actief mee op zoek naar een meerwaarde voor uw evenement binnen uw communicatie doelstellingen.

Hoe werken wij?

Proces zorgt voor de volledige organisatie van uw evenement, zowel het concept, de praktische uitwerking, de materialen en de afwerking worden voor u geregeld.We houden rekening met uw persoonlijke wensen, zodat elk evenement uniek is. Hierbij werken we naar het budget van elke klant en proberen we de perfecte combinatie te vinden. Indien u meer interesse heeft of een evenement wilt organiseren komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, u kan ons contacteren via deze link.

Uiteraard zijn al onze diensten ook apart beschikbaar zodat wij u ook kunnen verder helpen met al uw feestmateriaal, catering en personeel.

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn bedrijven, particulieren en overheden waarbij kwaliteit, creativiteit, toegankelijkheid en betrouwbaarheid op de eerste plaats staan. Onze klanten willen zich kunnen concentreren op datgeen waar het voor hun echt om draait, zonder zich te hoeven bezig houden met de organisatie van een evenement. Bedrijven willen zich bezig houden met datgeen waar ze goed in zijn en willen dat het evenement nauw aansluit bij hun communicatieplan. Onze particuliere klanten willen in de eerste plaats genieten zonder zorgen.